Senioren

Op SeniorenGeluk.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunnen zij rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan hun zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunnen zij het contact in hun eigen tempo opbouwen. Door de berichten via SeniorenGeluk.nl te versturen blijven zij anoniem zolang zij dit willen: zij houden dus zelf de touwtjes in handen en bepalen zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Seniorenplaza.nl is een nieuw dating platform dat zich richt op 50-plussers die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of gewoon een gezellig praatje. Leden kunnen zich gratis inschrijven en andere profielen bekijken. Om te kunnen chatten met andere leden en vriendschapsverzoeken te versturen en accepteren kunnen leden hun account tegen betaling upgraden.

USP’s Seniorenplaza.nl
• De website is zeer gebruiksvriendelijk opgezet;
• Het aanmaken van een profiel is zo gebeurd en leden kunnen eenvoudig in contact komen met elkaar;
• De uitgebreide zoekfunctie maakt het voor leden mogelijk om te filteren op onder andere woonplaats, interesses en voorkeuren.

Uitgelicht

CONTACT

Vindjouwdatingsite
Ampsen 8
7608 MN  Almelo

info@vindjouwdatingsite.nl